Testissä SpinupWP – työkalu useiden WordPress -sivustojen ylläpitoon

Hallitsetko useita WordPress -sivustoja tai oletko webkehittäjä ja haluat tarjota asiakkaillesi myös hostingpalveluita?

Sivustojen määrän kasvaessa jo muutaman sivuston kohdalla huomaat, että erilliset webhotellit vaikeuttavat työtä merkittävästi. Jos taas olet asentanut sivustot samalle LEMP -palvelimelle saatat hyvinkin onnistua muutamien kymmenien sivustojen ylläpidossa esim. WP-CLIn avulla, mutta se vie kuitenkin merkittävästi työaikaasi

Tarvitset siis tehokkaamman ratkaisun, joka säästää aikaasi ja mahdollistaa monikertaisen ylläpidettävien sivustojen määrän. Suhtauduin itse aluksi kriitisesti SpinupWP nimiseen palveluun, koska tahdon tietää tarkalleen mitä koodia palvelimillani ajetaan, mutta tarkemmin tutustuttuani kävi ilmi, että SpinupWP:n avulla voi pystyttää tarkalleen samanlaisen LEMP -pinon MariaDB:llä ja sivustokohtaisilla UNIX-käyttäjillä ja Redis-objektivälimuistilla, jota olin jo pitkään käyttänyt. Lisäksi SpinupWP:tä voi käyttää vain pystyttämiseen ja halutessaan lopettaa sen käytön jolloin palvelimen hallintaa voi jatkaa manuaalisesti, eli siitä ei jää riippuvaiseksi. Aiemmin palvelimen pystyttämiseen ja WordPressille optimointiin meni aina muutama tunti, mutta SpinupWP:n avulla se onnistui alle puolessa tunnissa UpCloudin Helsingin konesaliin.

Haluan ilmaiseksi $50 SpinupWP asiakastililleni

Kun rekisteröidyt yllä olevan affiliate-linkin kautta saat $50 arvosta krediittejä asiakastilillesi kun olet käyttänyt $25. Samalla minä saan $25 arvosta krediittejä omalle asiakastililleni. Jos et tahdo itsellesi ja minulle ilmaista käyttöaikaa ja maksat mieluummin täyden hinnan, voit käyttää tätä linkkiä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *