Pyydä tarjous

Mikä on WordPress ja mihin sitä kannattaa käyttää?

WordPress on ylivoimaisesti maailman suosituin julkaisujärjestelmä (CMS).

Julkaisujärjestelmän avulla sivuston sisällön muokkaaminen ja lisääminen helppoa ja sivuston omistaja voi tehdä sen itse. Nykyään lähes kaikki sivustot käyttävät julkaisujärjestelmää.

Kenelle WordPress sopii?

WordPressiä käyttävät niin pienet kuin suuretkin yritykset sen laajennettavuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Muun muassa yritykset kuten Samsung, Microsoft, Facebook ja Mercedes Benz luottavat WordPressiin.

WordPress sopii kaikille, jotka haluavat helppokäyttöiset, hakukoneystävälliset ja monipuoliset kotisivut.

kotisivut

Miksi valita WordPress kotisivujesi julkaisujärjestelmäksi?

Lue miksi WordPress on niin suosittu

 

Sivut toimivat hyvin myös mobiililaitteilla

”Mobile first”-tekniikan avulla sivut toimivat nopeasti myös mobiililaitteilla. Responsiivisuuden ansiosta kännyköiden tarvitsee ladata ainoastaan niiden tarvitsemat asiat, ei esim. tietokoneille tarkoitettuja isoja kuvia yms. Näin kotisivut latautuvat nopeasti myös hitaammilla yhteyksillä.

Sisällön hallitseminen on helppoa

WordPressin helpon käyttöliittymän avulla sisällön lisääminen ja muokkaaminen onnistuu kaikilta. Et tarvitse ohjelmointiosaamista kotisivujesi päivittämiseen, vaan riittää kun osaat käyttää tavallista tekstieditoria.

Täysin räätälöitävissä

WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin. Tämä mahdollistaa sivuston räätälöinnin juuri sellaiseksi kun haluat. Oikein käytettynä WordPress on myös äärettömän hakukoneystävällinen.

Laajennettavissa lisäosilla

Kun yrityksesi kotisivut on toteutettu WordPressillä, niiden laajennettavuus on omaa luokkaansa. WordPressille on kehitetty tuhansia hyödyllisiä lisäosia, joilla kotisivujen toimintoja saadaan kätevästi lisättyä.

WordPress-sivun-muokkaus

Miksi valita minut WordPress-sivustosi toteuttajaksi?

Lue miksi WordPress-kotisivut kannattaa toteuttaa ammattilaisella

 

Saat takuulla hyvät sivut

Olen toteuttanut yli sata WordPress-sivustoa. Minulla on kokemusta kaiken tyyppisistä WordPress-kotisivuista ja -verkkokaupoista. Räätälöin kotisivujesi ulkoasun, toiminnot sekä rakenteen toimintaasi ja brädiäsi tukeviksi. Tekemäni sivusto on kaupallisesti tehokas ja toimii hyvin myös mobiililaitteissa.

Saat sivut, joista Google tykkää

Toteutan yrityksesi kotisivut niin, että lyötyvät hyvin Googlella ja muilla hakukoneilla. Lisäksi voit määrittää tarkalleen, mitä Googlen hauissa lukee. Saat sivustollesi myös Google Analytics-kävijäseurannan ja kuukausittaiset raportit suoraan sähköpostiisi. Kun tekniikka on kunnossa, hyvällä sisällöllä voidaan saavuttaa Googlen kärkisijat.

Pyydä tarjous tai kysy lisää WordPress-kotisivuista

→ Pyydä tarjous