Kuka olen?

Olen 26-vuotias Turkulainen yrittäjä. Koulutukseltani olen web-suunnittelija ja web-kehittäjä. Koodasin ensimmäisen ohjelmani 14-vuotiaana C++:lla. Se oli yksinkertainen muistilapputyökalu Windowsille. Kiinnostus ohjelmointiin oli herännyt ja ensimmäiset nettisivut rakentelin jo seuraavana vuonna.

Ennen oman yrityksen perustamista työskentelin mainostoimistossa, jossa rakensin asiakkaille WordPress-sivustoja ja -verkkokauppoja. Oman yrityksen perustaminen oli kuitenkin jo pitkään ollut mielessä ja viimein vuonna 2016 kävin yrittäjyyskurssin ja kuukautta myöhemmin yritys olikin jo kaupparekisterissä.

Mielestäni parasta yrittäjyydessä on vapaus; saan itse valita millaisia projekteja otan ja voin tehdä aina parasta mahdollista jälkeä. Mukavana lisänä voin myös päättää itse missä työskentelen. Tämän talven työskentelen pääosin Espanjasta käsin, koska nautin enemmän lämpimistä keleistä.

Lempipuuhiini koodaushommien lisäksi kuuluvat kotitekoisella sähkölongboardilla kurvailu, maantiepyöräily, laskettelu ja mafiaelokuvien katselu. Pyöritän myös pientä verkkokauppaa osoitteessa sahkopotkulaudat.fi.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!