WordPress-kotisivut

Helposti päivitettävät ja modernit WordPress-kotisivut yrityksellesi räätälöitynä

WordPress

WordPress kotisivujen julkaisujärjestelmänä

Yrityksen kotisivut kannattaa useimmissa tapauksissa toteuttaa WordPressille, koska sen avulla sivujen muokkaaminen on vaivatonta. Lisäksi kehittäjäystävällisyytensä ansiosta sillä voidaan rakentaa yksilölliset ja edustavat kotisivut kustannustehokkaasti. Hyvin rakennettua WordPress-sivustoa ja sen toimintoja on helppo laajentaa ja muuttaa tarvittaessa. Siksi WordPress sopii täydellisesti lähes jokaisen yrityssivuston alustaksi.

Kotisivuprojektin vaiheet

Suunnittelu

Aluksi selvitän tarpeesi ja toiveesi, sitten suunnittelen sivuston rakenteen, toiminnot ja ulkoasun niiden pohjalta. Seuraavaksi esittelen suunnitelmat ja sitten kun olet niihin tyytyväinen aloitan kotisivujesi rakentamisen.

Toteutus

Rakennan kotisivut suunnitelmien mukaan, jonka jälkeen pääset katselemaan kehityssivustoa väliaikaisessa osoitteessa. Tässä vaiheessa teen myös mahdollisesti tarvittavat muutokset. Ja siirrän tarvittaessa sisällön aiemmalta sivustolta.

Julkaisu

Kun sivut on saatu valmiiksi ja olet niihin tyytyväinen, ne voidaan julkaista. Julkaisun yhteydessä saatte tunnukset ja ohjeet sivustonne päivittämiseen.

Julkaisun jälkeen 30pv ajan saat käyttötukea veloituksetta, vaikka et ottaisikaan sivustolle tarjoamaani ylläpitopalvelua. Halutessasi voit myös ottaa kaiken kattavan ylläpitopalvelun.

Miksi kotisivut kannattaa tilata minulta?

Minulta saat juuri sopivan sivuston, joka ei jää pieneksi liiketoimintasi kasvaessa. Rakennan sivustosi toiminnot ja ulkoasun yksilöllisesti tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tekemäni sivut ovat myös:

WordPress

Helppokäyttöiset

Kotisivujen päivitys käy helposti ja nopeasti, kun kaikki tarvittavat sisältötyypit rakennetaan ja suunnitellaan käyttömukavuus ja -tehokkuus edellä. Sinulle jää enemmän aikaa oikeisiin töihin.

Skaalautuvat

Kun kotisivujen rakenne on alusta asti tehty oikein, on niiden laajentaminen ja toimintojen lisääminen helppoa myös tulevaisuudessa. Myös muiden kuin alkuperäisen kehittäjän toimesta.

Responsive

Responsiiviset

Toteutan kaikki sivut alusta alkaen responsiivisiksi. Näin sivut näyttävät hyvältä ja kaikki toiminnot ovat helposti käytettävissä myös tableteilla ja kännyköillä.

Nopeat

Rakennan sivustot niin, että ne ovat mahdollisimman kevyitä. Tämäkin sivusto latautuu alle sekunnissa. Vastaavasta nopeudesta useimmat kotisivujen tekijät voivat vain haaveilla! Testaa oma sivusi

SEO

Hyödylliset

Kotisivuista ei ole hyötyä, jos potentiaaliset asiakkaat eivät löydä niitä. Siksi rakennan sivut aina niin, että ne löytyvät mahdollisimman hyvin Googlesta.

Code

Sopivat

Suunnittelen ja rakennan kotisivujesi toiminnot ja rakenteen liiketoimintasi erityispiirteet huomioiden sekä ulkoasun brändisi ja toiveidesi mukaiseksi.

Miksi räätälöityyn sivustoon kannattaa panostaa?

Kun WordPress-sivusto rakennetaan alusta asti asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden, niin sen käyttäminen on suoraviivaisempaa kuin tyypillisen valmisteeman sivurakentajaan ja sekalaisiin lisäosiin perustuvan kokonaisuuden. Lisäksi räätälöidyllä sivustolla on helpompi erottautua kilpailijoista, koska ulkoasu ja toiminnot voidaan luoda juuri halutunlaisiksi ilman mitään rajoitteita. Räätälöityä sivustoa hankkiessa kannattaa kuitenkin aina varmistaa, että teema ja lisäosat rakennetaan WordPressin standardien mukaisesti, jotta päivityksissä ei tule ongelmia. Monet yleismalliset valmisteemat on koodattu standardeista piittaamatta ja siksi niissä esiintyy satunnaisesti pientä fiksattavaa WordPressin päivittyessä.

Räätälöity sivusto on myös pitkäikäisempi ja sen laajentaminen on yksinkertaisempaa kuin valmisteemaan perustuvan vaihtoehdon. Tämän takia räätälöity sivusto tulee usein pidemmällä aikavälillä myös edullisemmaksi.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!