WordPress-kotisivut

Helposti päivitettävät ja modernit WordPress-kotisivut yrityksellesi räätälöitynä

WordPress

WordPress kotisivujen julkaisujärjestelmänä

Yrtiyksen kotisivut kannattaa lähes aina toteuttaa WordPressillä, koska se mahdollistaa sivujen helpon räätälöinnin ja on siksi kustannustehokas tapa rakentaa hyvät kotisivut. Lisäksi WordPressin etuihin kuuluvat mm. laajennettavuus ja räätälöitävyys, joiden ansiosta se sopii täydellisesti lähes jokaisen yrityssivuston alustaksi.

Kotisivuprojektin vaiheet

Suunnittelu

Aluksi selvitän tarpeesi ja toiveesi, sitten suunnittelen sivuston rakenteen, toiminnot ja ulkoasun niiden pohjalta.

Seuraavaksi esittelen suunnitelmat ja sitten kun olet niihin tyytyväinen aloitan kotisivujesi rakentamisen.

Toteutus

Rakennan kotisivut suunnitelmien mukaan, jonka jälkeen pääset katselemaan kehityssivustoa väliaikaisessa osoitteessa.

Tässä vaiheessa teen myös mahdollisesti tarvittavat muutokset. Ja siirrän tarvittaessa sisällön aiemmalta sivustolta.

Julkaisu

Kun sivut on saatu valmiiksi ja olet niihin tyytyväinen, ne voidaan julkaista.

Julkaisun yhteydessä saatte tunnukset ja ohjeet sivustonne päivittämiseen.

Julkaisun jälkeen 30pv ajan saat käyttötukea veloituksetta, vaikka et ottaisikaan sivustolle tarjoamaani ylläpitopalvelua. Halutessasi voit myös ottaa kaiken kattavan ylläpitopalvelun.

Miksi kotisivut kannattaa tilata minulta?

Minulta saat juuri sopivan sivuston, joka ei jää pieneksi liiketoimintasi kasvaessa. Rakennan sivustosi toiminnot ja ulkoasun yksilöllisesti tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tekemäni sivuston etuja ovat myös:

WordPress

Helppokäyttöiset

Kotisivujen päivitys käy helposti ja nopeasti, kun kaikki tarvittavat sisältötyypit rakennetaan ja suunnitellaan käyttömukavuus ja -tehokkuus edellä. Sinulle jää enemmän aikaa oikeisiin töihin.

Skaalautuvat

Kun kotisivujen rakenne on alusta asti tehty oikein, on niiden laajentaminen ja toimintojen lisääminen helppoa myös tulevaisuudessa. Myös muiden kuin alkuperäisen kehittäjän toimesta.

Responsive

Responsiiviset

Toteutan kaikki sivut alusta alkaen responsiivisiksi. Näin käyttökokemus on hyvä ja toiminnot helposti käytettävissä myös tableteilla ja kännyköillä.

Nopeat

Rakennan sivustot niin, että ne ovat todella kevyitä. Tämäkin sivusto latautuu alle sekunnissa, tällaisesta nopeudesta useimmat kotisivujen tekijät voivat vain haaveilla! Testaa oma sivusi

SEO

Hyödylliset

Kotisivuista ei ole hyötyä, jos potentiaaliset asiakkaat eivät löydä niitä. Siksi rakennan sivut aina niin, että ne näkyvät mahdollisimman tehokkaasti hakukoneissa.

Code

Sopivat

Suunnittelen ja rakennan kotisivujesi toiminnot sekä rakenteen liiketoimintasi erityispiirteet huomioiden ja ulkoasun brändisi ja toiveidesi mukaiseksi.

Miksi räätälöity on parempi kuin tusina?

Kun WordPress-sivusto rakennetaan asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden, niin sen käyttäminen on suoraviivaisempaa kuin tyypillisen sekalaisista enemmän tai vähemmän toimivista palikoista kasatun kokonaisuuden.

Räätälöidyn WordPress-sivuston käyttäminen on mielekästä ja helppoa, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Lisäksi räätälöidyllä sivustolla on helpompi erottautua kilpailijoista, koska ulkoasu voidaan luoda juuri halutun laiseksi ilman mitään rajoitteita.

Räätälöity sivusto on myös pitkäikäisempi ja sen laajentaminen on paljon yksinkertaisempaa kuin yleismallisen valmisteeman päälle kyhätyn viritelmän.

Pidemmällä aikavälillä räätälöity tulee siis myös tusinasivustoa edullisemmaksi.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Lähetä viesti

Tällä lomakkeella voit lähettää viestin tai pyytää tarjouksen